Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

Το www.eimainifi.gr είναι ο ηλεκτρονικός κατάλογος νυφικών και συναφών ειδών (για λόγους συντομίας από εδώ και στο εξής η «ιστοσελίδα») της ατομικής επιχείρησης ΜΑΡΘΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ που εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, Λεωφόρος Αγίας Βαρβάρας 34 με Α.Φ.Μ. 120505137, Δ.Ο.Υ. Παλαιού Φαλήρου, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@eimainifi.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρετησης: 210 98 50 655 (για λόγους συντομίας από εδώ και στο εξής «η επιχείρηση»).

Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας που περιγράφονται εδώ, χωρίς καμμία εξαίρεση.

Γενικές Πληροφορίες

Οι παρεχόμενες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, οι ενημερώσεις, οι δημοσιεύσεις και υποδείγματα κάθε μορφής (φωτογραφίες, περιγραφές κλπ), παρέχονται εντελώς δωρεάν, δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού και είναι ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και η προστασία τους είναι σημαντική για εμάς. Η προστασία τους διέπεται από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και γενικότερα από το εθνικό και το ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα
Τα προσωπικά δεδομένα είναι οι πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως το ονοματεπώνυμο, η ταχυδρομική διεύθυνση, η ηλεκτρονική διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή είναι δυνατό να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας.

Ποιά δεδομένα αποθηκεύουμε
Αποθηκεύουμε τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία με δική σας θέληση συμπληρώνετε και στέλνετε χρησιμοποιώντας τις σχετικές φόρμες επικοινωνίας με την επιχείρησή μας, ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτησή σας (επιβεβαίωση ραντεβού για πρόβα, απάντησεις σε ερωτήσεις σας και λήψη ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων). Αυτά τα δεδομένα είναι:

 • Επώνυμο
 • Όνομα
 • Αριθμός Τηλέφωνου
 • Αριθμός Κινητού
 • Ηλεκτρονική Διεύθυνση Ταχυδρομείου (e-Mail)

Τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την επιχείρηση για την επικοινωνία μαζί σας. Η επιχείρηση δεν δημοσιοποιεί, δεν παραχωρεί ή πωλεί σε οποιονδήποτε τρίτο αυτά τα δεδομένα.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιούμε πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Στα σημεία της ιστοσελίδας που εισάγετε τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα υπάρχει πάντα ενεργοποιημένη κρυπτογράφηση SSL.

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε την μεταβολή ή την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να στείλετε σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-Mail) στην διεύθυνση info@eimainifi.gr με το αίτημά σας. Το αίτημά σας θα ικανοποιηθεί εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία της λήψης του από την επιχείρηση χωρίς να είναι απαραίτητη η οποιαδήποτε αιτιολόγηση του αιτήματος για μεταβολή ή διαγραφή των στοιχείων σας.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, εμπορικών σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν  πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης ή των δημιουργών τους. Προστατεύονται δε από τις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας αλλά και των σχετικών Διεθνών συμβάσεων. Η αναπαραγωγή, διάδοση, μετάδοση, αναμετάδοση του υλικού, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης.

Περιορισμός Ευθύνης

Η επιχείρηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει σωστές και ακριβείς πληροφορίες για τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα. Στο πλαίσιο της καλής πίστης, η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα. Η επιχείρηση δεν έχει καμία ευθύνη από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης από τις επιλογές και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που επισκέπτεται και την χρήση αυτών. Ο επισκέπτης αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί από κακή χρήση των παρεχομένων πληροφοριών.

Λοιποί Όροι

Η δημιουργία συνδέσμων προς τον δικτυακό τόπο επιτρέπεται με δική σας επιλογή και ευθύνη, απαγορεύεται, όμως, η τροποποίηση των περιεχομένων του, η αναδιάταξη, η αναδόμηση, αρχείων, σελίδων, πληροφοριών και άλλων στοιχείων του.

Στην ιστοσελίδα μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι με άλλους ιστοτόπους, ή ιστοσελίδες. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες ή πληροφορίες, από τους ιστοτόπους αυτούς ή ιστοσελίδες, δεν ελέγχονται, ως προς το περιεχόμενό τους, τη διαθεσιμότητά τους, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους, από την ιστοσελίδα. Ευθύνονται αποκλειστικά οι υπεύθυνοι των ιστοσελίδων αυτών. 

Είμαι Νύφη

Νυφικά σε τιμές έκπληξη! Online κατάλογος με τιμές στο Είμαι Νύφη! Όλα τα νυφικά μας είναι ευρωπαϊκής προέλευσης και εξαιρετικής ποιότητας!

Τα νυφικά και τα νυφικά φορέματα από το «Είμαι Νύφη» προσφέρουν πολυτέλεια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή στις μέλουσες νύφες! Νυφικά και νυφικά φορέματα σε τιμές έκπληξη!

Κλείσε ραντεβού και έλα να δεις την ποιότητα από κοντά! Θα ενθουσιαστείς!

Νυφικά Είμαι Νύφη στο Facebook

Δες πιο κάτω μερικές από τις κριτικές που αναρτήθηκαν στην σελίδα μας στο Facebook:

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!


Η ανθρώπινη προσέγγιση
στο πιο σημαντικό γεγονός της ζωής σας, το γάμο σας,
είναι μία από τις βασικές μας αρχές!

Που θα μας βρείτε


 • Είμαι Νύφη στο Παλαιό Φάληρο

  Λεωφόρος Αγίας Βαρβάρας 34

  3ος Όροφος

  17563, Παλαιό Φάληρο

  Αθήνα

Βρείτε μας στα Social MediaCopyright © 2024, eimainifi.gr, Martha Moustaka.

All rights reserved.

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη,
Search Engine Optimization
v-websites.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων • Web Productions